Lasien tummennus ja mukavuus

Auton lasien tummennus tuo mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille sekä lisää yksityisyyttä. Kalvot estävät myös ylimääräisen kuumuuden tunkeutumisen ajoneuvon ja ovat erittäin tärkeitä myös lapsia ja lemmikkieläimiä kuljetettaessa

Ikkunakalvot ja turvallisuus

Ikkunakalvot parantaa lasien kestävyyttä kolarin yhteydessä, lasi ei rikkoudu pieniksi palasiksi vaan pysyy kalvossa ja näin vähentää lasinsiruista johtuvia vahinkoja ja vammoja.

Tuulilasin vaihto hinta

Automerkistä riippuen peruslasi vihreällä sävyllä maksa asennettuna 250-350€. Auton lisävarusteet vaikuttavat suuresti esim. sadetunnistimella ja lämmityksellä varustettu tuulilasi hinta voi nousta jopa 1000€

Tuulilasin korjaus Vantaa Tuusula Kerava Järvenpää Helsinki

 

Tuulilasin vaihto ei aina ole välttämätöntä, vaan pyrimme aina ensin korjaamaan tuulilasin sen vaihtamisen sijasta, mutta joskus vaurion tyyppi, koko ja sijainti edellyttävät koko tuulilasin vaihtamista.Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjausVarsinkin syksyllä ja keväällä nastarenkaiden vaihtoajan tai tiellä olevan sepelin vuoksi tuulilasiin saattaa tulla helpostikin lentävän kiven, nastan tai muun kovan esineen osumasta johtuva iskeymä. Jos iskeymä on alle 15 mm halkaisijaltaan, se kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, jotta tuulilasiin ei tulisi halkeamaa - halkeamaa ei voi korjata kuin vaihtamalla koko tuulilasin.

Myös halkaisijaltaan suurempien kiveniskeymien korjauksesta kannattaa pyytää korjausarvio ja selvittää onko korjaaminen mahdollista, sillä kiveniskemän korjaaminen on aina edullisempaa kuin koko tuulilasin vaihtaminen.

 

 

Kun huomaat kiveniskemän tuulilasissa, pyri mahdollisimman nopeasti estämään kosteuden ja lian pääsy kiveniskemään. Ensiapuna ikkunan kiveniskemäpaikkaan onnistuu esimerkiksi peittämällä suojaavan teipin laittamista. Tuulilasin korjausTähän tarkoitukseen on saatavilla kiveniskemäteippejä, mutta ihan tavallinenkin teippi käy.

Teippi estää lian joutumisen särökohtaan, jolloin korjauksen lopputulos on parempi. Jos vioittunut paikka on kohdassa, mihin lämmitin puhaltaa kuumaa ilmaa, isot lämpötilavaihtelut tuulilasin pinnassa saattavat edesauttaa halkeamien leviämistä.

Halkeama voi laajeta hetkessä läpi lasin. Varaa sen jälkeen heti aika kiveniskemän korjaukseen, korjauksen jälkeen kiveniskemän kohtaa ei lasissa juuri huomaa.

 

Tuulilasin korjaus on yleensä monta kertaa uutta lasia edullisempi.