Lasien tummennus ja mukavuus

Auton lasien tummennus tuo mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille sekä lisää yksityisyyttä. Kalvot estävät myös ylimääräisen kuumuuden tunkeutumisen ajoneuvon ja ovat erittäin tärkeitä myös lapsia ja lemmikkieläimiä kuljetettaessa

Ikkunakalvot ja turvallisuus

Ikkunakalvot parantaa lasien kestävyyttä kolarin yhteydessä, lasi ei rikkoudu pieniksi palasiksi vaan pysyy kalvossa ja näin vähentää lasinsiruista johtuvia vahinkoja ja vammoja.

Tuulilasin vaihto hinta

Automerkistä riippuen peruslasi vihreällä sävyllä maksa asennettuna 250-350€. Auton lisävarusteet vaikuttavat suuresti esim. sadetunnistimella ja lämmityksellä varustettu tuulilasi hinta voi nousta jopa 1000€

Auton teippaus - Mainosteippaukset - Autoteippaukset

Ajoneuvoteippaus vaikuttaa pitkään se on myös edullinen mainosmedia, joka kannattaa hyödyntää! Autossa on runsaasti mainospintaa joka voidaan laittaa tehokasti töihin mainosteippauksella, etuina ovat vaikutuksen pitkäikäisyys ja toistavuus.
Autoteippauksessa käytamme aina laadukaita ja tunnettuja teippaus kalvoja. Laadukkas ja näyttävä auto mainosteippaus viesti tehokkaasti yrityskuvaa. Siksi on tärkeää, että yrityksesi ja tuotteesi näkyvät edustavana ajokalustossasi . Teippaus muotoutuu kaikkiin pintoihin ja oikealla jälkikäsittelyllä se pysyy kiinni niin yliteippauksissa kuin suurkuvatulosteissakin. Hyödynnä ilmainen liikkuva mainospintasi!
Ajoneuvomainonta sopii yrityksen tunnettuuden lisäämiseen. Tyylikäs ja hyvin suunniteltu autoteippaus erottuu liikenteessä samalla tuo selkeästi yrityksen tuotteen tai palvelun julkistamiseen, imagon rakentamiseen ja mainostaa 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa.
Mainosteippauksen hinnat vaihtelevat tapauskohtaisesti, helpoin tapa saada työlle hinta on liittää sähköpostiin kuva itse kohteesta, mitä tekstiä siihen olisi tulossa sekä mahdolliset vektori logot jos jo olemassa.
Teippaus voi olla hyvin yksinkertainen tai todella näyttävä. Pääasia, että mainosteippaus tukee yrityksesi idea. Hyvin suunniteltu automainos ei välttämättä takaa uuden brändin syntymistä. Auton yliteippaus kannattaa tehdeä, jos autosi väri ei istu yrityksesi väreihin, harkitse vakavasti auton värin muuttamista yrityksen väreihin yliteippaamalla. Värejä ei pitäisi lähteä muuttelemaan ilman erityisen päteviä syitä, joita ei yleensä ole. Autossa ei pitäisi esiintyä mitään sellaisia graafisia elementtejä, joita et markkinoinnissasi muutenkaan käytä. Ajoneuvomainonnan ainoa järkevä yhteystieto on WWW osoite. Kannatta myös pitää auton puhtaana jotta se luo hyvään kuvan yrityksestä.

Hyödynnä ilmainen ja liikkuva mainospintasi!