Lasien tummennus ja mukavuus

Auton lasien tummennus tuo mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille sekä lisää yksityisyyttä. Kalvot estävät myös ylimääräisen kuumuuden tunkeutumisen ajoneuvon ja ovat erittäin tärkeitä myös lapsia ja lemmikkieläimiä kuljetettaessa

Ikkunakalvot ja turvallisuus

Ikkunakalvot parantaa lasien kestävyyttä kolarin yhteydessä, lasi ei rikkoudu pieniksi palasiksi vaan pysyy kalvossa ja näin vähentää lasinsiruista johtuvia vahinkoja ja vammoja.

Tuulilasin vaihto hinta

Automerkistä riippuen peruslasi vihreällä sävyllä maksa asennettuna 250-350€. Auton lisävarusteet vaikuttavat suuresti esim. sadetunnistimella ja lämmityksellä varustettu tuulilasi hinta voi nousta jopa 1000€

Auton yliteippaus

Olemme täyden palvelun teippausliike hoidamme kaikki teippaus työt alusta loppuun.

3M teippi

Auton yliteippauksella saat helposti ja turvallisesti autosi värin vaihdettua ja samalla teippi toimi maalipinnan suojakalvona. Käytämme 3M 1080- sarjan yliteippausteippiä josta löytyy 32- eri värisävyä.
Teippi ei vaurioita auton maalipintaa mitenkään vaan päinvastoin suojaa sitä. Teipin voi ottaa milloin tahansa pois jälkiä jättämättä.
Normaalikokoisen auton yliteippaus kestää noin 7 työpäivää. Auton teippaus kestää noin 3-5 työpäivää ja muutama päivä varataan teipin asettumiselle sekä muille toimenpiteille, jotta työ olisi takuunalainen.
Yliteipattua autoa voitte käsitellä täysin normaalisti ja teippiä suositellaankin myös vahaamaan. Hiilikuitujäljitelmäteippiä tosin ei suositella vahaamaan, sen tekstuurin vuoksi.
Auton yliteippaus menee kaavalla neliöt x materiaalin hinta x työtunnit, joten jokainen autoteippaus hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Yliteippauksen hintahaarukka autosta riippuen 1000 - 3000€ välissä.
Autoteippit ovat kehittyneet kova vauhtia ja vanhat pelot siitä että teippit eivät pysyy tai irtoavat ennen aikojaan ja tuhoavat maalipinnat poistettaessa on 90-luvun pelkkoja joita on turha pelätä. Me käytämme ainoastaan niitä materiaaleja jotka on viime vuosina osoittaneet parhaiksi etupäässä 3M Scotchprint ja Oracal. Auton lasien tummennuksessa käytämme SunTek ja Johnson kalvoja.

3M matta teippi

Teippaustyö alkaa hyvin perusteellisella auton pesulla. Maalipinnat tulisi olla kuiva koska teippi ei tartu kosteaan pintaan. Missä tahansa liimaamisessa ei voi liikaa korostaa pinnan puhtautta, joten juuri ennen teipin laittamista pinta käydään läpi valmistajan suosittelemalla puhdistusaineella. Ennen teippausta asiakkaan kannattaa tasoittaa kaikki maalivauriot, koska jopa kiveniskemät, epätasaisuudet ja syvät naarmut näkyvät teipin läpi läheltä katsottuna.
Maalipinnan puhdistukseen ja kuivauksen jälkeen irrotetaan kaikki autonosat, joiden poistaminen helpottaa ja nopeuttaa auton teippaamista, myös teippin taivuttaminen muotoihin on helpompa ja pysyvyyden kannalta parempi.
Teippauksen jälkeen liiman on annettava asettua paikoilleen. Puhutaan liiman valumisesta pinnan huokosiin. Nyrkkisääntönä on, että liimauksen lujuus on ensikosketuksessa noin 20 prosenttia, seuraavana vuorokautena 50-70 prosenttia ja kolmen vuorokauden päästä on saavutettu lähes lopullinen lujuus.
Kesto riippuu monesta tekijästä teipin elinikä on 3-5 vuotta käytöstä riippuen.