Lasien tummennus ja mukavuus

Auton lasien tummennus tuo mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille sekä lisää yksityisyyttä. Kalvot estävät myös ylimääräisen kuumuuden tunkeutumisen ajoneuvon ja ovat erittäin tärkeitä myös lapsia ja lemmikkieläimiä kuljetettaessa

Ikkunakalvot ja turvallisuus

Ikkunakalvot parantaa lasien kestävyyttä kolarin yhteydessä, lasi ei rikkoudu pieniksi palasiksi vaan pysyy kalvossa ja näin vähentää lasinsiruista johtuvia vahinkoja ja vammoja.

Tuulilasin vaihto hinta

Automerkistä riippuen peruslasi vihreällä sävyllä maksa asennettuna 250-350€. Auton lisävarusteet vaikuttavat suuresti esim. sadetunnistimella ja lämmityksellä varustettu tuulilasi hinta voi nousta jopa 1000€

 

Auton lasien tummennukset Ma-Pe klo 9-16.00 La-Su sopimuksen mukaan.

 

 

 

Auton lasien tummennus onnistuu meiltä 15 vuoden kokemuksella. Asennamme vuosittain auringonsuojakalvot yli 1000:n autoon. Tummennuskalvot asennetaan aina lasin sisäpinnalle ja ne ovat naarmunkestäviä.

 

Tummennuskalvot eivät tarvitse mitään erityistä hoitoa asennuksen jälkeen, ne pysyvät lujasti kiinni lasissa ja kalvot voi puhdistaa liinalla tai normaalilla ikkunanpesuaineella.

 

Tummennus kestää 1,5-2 tuntia, annamme työlle ja kalvoille 10 vuoden takuu. Asennuksen mukana saat takuutodistuksen.

 

 

Lasien tummennus hinta

3-ovinen

Sedan

HB

Coupe

Farmari

Tila-auto

130€

150€

150€

150€

180€

200€

 

Älä käyttää huonoja ja halpakalvoja, vaadi huippulaadukkaat ASFW SunTek Johnson LLumar 3M SolarScreen tummennuskalvot.

 

Aurinkosuojakalvojen tummuutta mitataan prosenteilla, jotka kertovat kuinka paljon ulkoa tulevaa näkyvää valoa tummennuskalvo päästää lävitseen. Mitä pienempi prosentti, sitä tummempi on ikkunan tummennuskalvo.

 

Tummuus asteitta on useita  5% 15% 20% 35% 50%.

 

lasien tummennus

 

Auto lasien tummennuksessa käytetään USA:ssa valmistettuja kahta korkealaatuista amerikkalaista kalvon merkkiä: SunTek ja Johnson. Tehtaiden tuotteet ovat monien mielestä alan parhaita.

Lievästi peilimäisen pinnan ansiosta Johnson kalvo näyttää hieman peilimäiseltä jolloin siitä on vaikea nähdä sisälle.

 

Johnsonin kalvon edut!

Johnson kalvo on metallisoitu joka ansiosta sillä on hieman peilaava pinta, siitä näkee paremmin ulos. Kaksikerroksisella rakenteella, Silhouetle kalvo on suunniteltu olemaan kestävämpi kuin mikään muu markkinoilla oleva kilpaileva ikkunakalvot.

-Kestävä kaksikerrosrakenne – kestää kauemmin     kuin muut markkinoilla olevat värilliset kalvot

-Lisääntynyt optinen selvyys – käyttämällä  uusimpia teknisiä saavutuksia.

-Johtamaton – turvallinen takaikkunan radio-, GPS- ja satelliittijärjestelmille.

-CST™ naarmuuntumista kestävä kovapinnoite – parempi kesto, suojaus ja kirkkaus.

-Tukeutuu Johnson-ikkunakalvon kaikenkattavaan valmistajan takuuohjelmaan.

 

 

SunTek ja Johnsonin tehtaan aurinkosuojakalvot ovat aina olleet kalvoalan edelläkävijöitä.  Kalvot asennetaan auton sisäpuolelle, kalvon pinnassa oleva väritön ja näkymätön liima laminoi kalvon auton lasin pintaan ja muodostaa kirkkaan kiinnityssiteen lasiin. Kalvo laminoitu lasiin muutamassa päivässä lopullisesti sen jälkeen kalvo on kovaa ja kulutusta kestävä.

Kalvot kestävät naarmuuntumista ja kova käsittelyä sekä ikkunapesuaineita.
Laadukkaan kalvon tuntee siitä, että se on optisesti virheetön ja tasalaatuinen väritykseltään.

 

Aurinkosuojakalvot vähentävät tehokkaasti murtoja, suodattavat 99% UV säteilyä 60% auringon lämpösäteitä ja kesällä jopa 30% viileämpi auto.
Tummennuskalvot lisäävät matkustusmukavuutta, silmien rasitusta voidaan vähentää jopa 80% jolloin matkustaminen on mukavaa ja vaivatonta.

 

Lasien tummennus kannattaa teetättää ammattilaisella jos kokeilet kalvotta omatoimisesti yleensä lopputulos saattaa monasti olla se, että ensin teet työn itse, jonka jälkeen teetät auton ikkunoiden tummennuksen ammattilaisella. Yli 10 vuoden ammattitaito takaa sen, että työ on takuuvarmasti ensiluokkainen, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa ja voit luottaa siihen että tehty asennus kestää vuodesta toiseen.

Huomio!

Tummennuksen jälkeen Ikkunoita ei saa avata vähintään 7 pv, niihin ei saa koskea eikä niitä saa pestä sisäpuolelta.

 

Talvipakkanen ei estä tummennuskalvon kiinnittymistä ikkunaan, kalvojen liimaukset kovettuvat hyvin kylmässäkin olosuhteissa.

Takalasin tummennus tehdään aina yhdestä palasta eikä useammasta eri kalvon palasesta.
Halpiskalvot  ovat usein syynä siihen, että projektin onnistumiseen vaikuttavaa tekijää menevät täysin penkin alle. Heikkolaatuiset ikkunakalvot ovat liian pehmeät ja muotoutuvat huonosti vain korkealaatuisella tummennus kalvolla saavutetaan täydellisen lopputuloksen

 

Tekninen tiedote / normaali väripoikkeamailmiö lämmitettävien lasien ikkunatummennuksien reunuksissa.


Lämmitettävien auton lasien pystyreunoissa on poikittaisvastuslankojen yhdistysalue.  Alue koostuu pienistä lasipinnasta kohoavista erittäin pienistä vaakavastuslankojen yhdistämisrenkaista.

Ainoakaan tummennuskalvo ei taivu seuraamaan renkaiden mikrometrien suuruisia rengasmaisia pintapoikkeamia, vaan alueelle syntyy kapea ilmataskuista johtuva väripoikkeamareunus.

Läheltä ja  tarkkaan katsottaessa poikkeama on havaittavissa muuta tummennusaluetta vaaleampana hyvin kapeana alueena tummennuksessa.

Ilmiö on normaali, eikä se millään tavoin vaikuta kalvon käyttöikään.

 

Meidän kautta myös ikkunoiden tummennus kaikin kiinteistö laseihin. Meiltä onnistuu myös vaativat autoverhoomo työt.