Lasien tummennus ja mukavuus

Auton lasien tummennus tuo mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille sekä lisää yksityisyyttä. Kalvot estävät myös ylimääräisen kuumuuden tunkeutumisen ajoneuvon ja ovat erittäin tärkeitä myös lapsia ja lemmikkieläimiä kuljetettaessa

Ikkunakalvot ja turvallisuus

Ikkunakalvot parantaa lasien kestävyyttä kolarin yhteydessä, lasi ei rikkoudu pieniksi palasiksi vaan pysyy kalvossa ja näin vähentää lasinsiruista johtuvia vahinkoja ja vammoja.

Tuulilasin vaihto hinta

Automerkistä riippuen peruslasi vihreällä sävyllä maksa asennettuna 250-350€. Auton lisävarusteet vaikuttavat suuresti esim. sadetunnistimella ja lämmityksellä varustettu tuulilasi hinta voi nousta jopa 1000€

Ikkunoiden tummennus - Ikkunakalvot -  Aurinkosuojakalvot

 

Auringonsuojakalvon tärkein tehtävä on suojata auringon kuumuudelta, UV-säteilyltä sekä vähentää häikäisyä ja haalistumista. Ne estävät tehokasti sisustustekstiilien ja huonekalujen värien haalistumista ovat myös tyylikkäitä ja sisältäpäin lähes näkymättömiä lasissa. SolarScreen- aurinkosuojakalvot poistavat haitallisesta UV-säteilystä vähintään 98%.

 

Asennamme ikkunakalvot kaikin kiinteistö laseihin. Ikkuna kalvot hylkivät lämpöä ja pitävät lämpötilan vakaana. Kalvotyypillä voidaan parantaa ulkoista ilmettä, säädellä lämpösäteilyn määrää jonka ansiosta ilmastoinnin tarve vähenee ja samalla säästetään energiaa sekä lämmön karkaamista. Käytämme laadukkaita SolarScreen - auringonsuojakalvoja jotka valmistetaan Yhdysvalloissa.Auringonsuojakalvot asennetaan ikkuna tyypistä riippuen ulkopintaan tai sisäpintaan, ne sopivat niin yritysten kuin kotitalouksienkin käyttöön. Avautuvissa ikkunoissa optimi asennuskohde on uloimman lasin sisäpinta tai väliosaan, jossa auringonsuojakalvo antaa parhaimman mahdollisen suojan. Jos kiinteistössä on lämpölasit silloin kalvot asennetaan ulkopuolelle.

Ikkunakalvot ja kotitalous

Ikkunasta sisälle paistava aurinko voi lämmittää asunnon koviin lukemiin. Ikkunakalvo heijastaa tehokkaasti auringon lämmön ikkunasta pois päästäen kuitenkin valon sisälle. Ikkunakalvot yhdistettyinä tarvittaessa ilma- lämpöpumppuun ovat edullinen ja ekologinen tapa pitää asunto mukavissa lämpötiloissa helteelläkin. Ikkunakalvoja on käytetty apuna jo pitkään esimerkiksi suurempien toimistorakennusten lämpötilojen hallitsemisessa.

 

Tällä hetkellä ikkunakalvot ovat yleistymässä kotitalouksiin. Kalvot ovat myös kehittyneet käyttäjäystävällisemmiksi ja senkin myötä yleistymässä. Ikkunakalvoilla pyritään parantamaan ikkunoiden ominaisuuksia. Ikkunakalvo on passiivinen aurinkosuoja. Samanlaisia aurinkosuojia ovat esimerkiksi verhot, markiisit ja sälekaihtimet. Näiden haittapuolia ovat, että ne estävät näkyvyyden eivätkä päästä päivänvaloa sisälle ja ajan myötä haalistuvat, samalla saadaan passiivisen aurinkosuojan ja haittapuolet väistyvät. Lämpö ei pääse sisälle, mutta valo pääsee ja maisema säilyy.

 

Kotitalouksien käyttökohteista voidaan kalvotta kerrostalojen ikkunat tai lasitetut parvekkeet jotka ovat kesällä auringon paistaessa erittäin kuumia. Kun laseihin asennetaan neutraali auringonsuojakalvo saadaan lämpötilaa laskettua merkittävästi ja vältytään UV- aiheuttamilta haitoilta. Asennuksen jälkeen auringonsuojakalvoa on lähes mahdoton havaita ja näkymä ei muutu juuri ollenkaan.

 

Asiakkailla on erilaisia käyttökohteita ja mieltymyksiä minkälaiset aurinkosuojakalvot ovat hänelle tarpeelliset. Valittavana on myös peilipintaisia aurinkosuojakalvoja, jotka estävät sisälle näkyvyyden ja antavat lisää yksityisyyden.SolarScreen valmista aurinkosuojakalvoja kymmenellä eri tummuudella ja värisävyllä, laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopivin kalvo. Laadukkaan kalvon huomaa siitä että se on optisesti virheetön ja tasalaatuinen väritykseltä.

 

Peilipintaiset ja tummentavat kalvot ovat hyvä keino ehkäistä häikäisyä ja tekevät siten työskentelystä miellyttävämpää. Kalvoilla voidaan myös vaikuttaa kiinteistön ulkonäköön niin ulkoa kuin sisältä. Kalvon pinnassa oleva väritön liima laminoi kalvon lasin pintaan ja muodosta kirkkaan sekä vahvaan kiinnityssiteen lasiin, kuivumisen jälkeen se on kuin yksi osa lasia.
Meidän kautta myös auton lasien tummennukset kaikin ajoneuvoihin 10 vuoden kokemuksella.